CONTAINER SLOOF

De CONTAINERSLOOF®

Het beste en veiligste hulpmiddel om ISO container-deuren vast te zetten zodat er geventileerd kan worden.Door de bevestiging aan het bestaande hang-en Sluitwerk van elke ISO container zijn er geen aanpassingen nodig en is het dus volledig uitwisselbaar en zowel links als rechts te gebruiken.

Gewoon de gewenste deur openen en de Sloof inhaken, daarna de deursluiting gebruiken op het hulpstuk. Op verzoek zijn andere maten voor de kier-stand leverbaar en ook leverbaar in uw bedrijfskleuren of serienummers. Indien gewenst kunt u de deur versluiten met een hangslot of nummer verzegeling zodat de inhoud niet bereikbaar is.
Juist voor uitgespoten, en dus natte containers, een ideale manier om tijdens de rit de container te drogen omdat er achter het voertuig een
vacuum ontstaat en er dus “actief” gezogen wordt. Ook voor speciaal kiep-werk bij gebruik van 2 stuks zodat de deuren in een punt komen te staan en u gedoseerd kunt kiepen zonder bijvoorbeeld de binnenzak of andere hulpdelen aruit laat vallen. Ideaal voor transportbandwerk. In de maatvoering is rekening gehouden met de dikkere isolatie deuren van Reefer containers.
 

Ook te gebruiken voor het ontgassen van containers welke hoog gestackt worden inclusief een aangebrachte verzegeling door bijv. douane zodat ook zonder toezicht ontgast kan worden.

NU VOOR MAAR€ 37,50 excl. BTW